Najava utakmice (Hull City): Hull House

24 siječnja 18:54 2020

Sanjao sam tu frazu sinoć. “Dva šuta, dva gola…” Život ide dalje, dolaze nove utakmice. Sutra odmaramo od lige i borimo se za FA kup. Idemo u goste drugoligašu Hull Cityju. Budući da nam je efikasnost pred golom katastrofalna, bilo bi dobro na njima zaraditi nekog samopouzdanja za naše napadače. Stvarno više nema smisla imati svu statistiku na svojoj strani, osim one najbitnije.

18:30 – Sportklub 2

Zadnji susret sa Hull Cityjem je bio prije nešto manje od dvije godine u osmini finala FA kupa kada smo ih pobijedili sa uvjerljvih 4-0. Nadam se da ćemo sličnu formu pokazati i sutra.

Hull je u mješovitoj formi, čemu svjedoči 12. mjesto na tablici Championshipa. Zadnju utakmicu su izgubili od Derbyja, Frankovog bivšeg kluba. Mi ulazimo u ovaj dvoboj još uvijek na četvrtom mjestu, nakon razočaravajućeg remija protiv nepotpunog Arsenala.

Frank je rekao da Tammy nije ništa slomio, ali da se ne zna hoće li biti dostupan protiv Hulla i Leicestera. Također je potvrdio da će sutra startati Willy Caballero, a kritike upućene Kepi je odbacio i rekao da Kepa zna da se mora poboljšati. Poražavajući je podatak da je Kepa pri dnu tablice u top 5 europskih liga po postotku obrana. Još uvijek se ne naziru ikakva siječanjska pojačanja.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka