Chelsea FC 2-0 Nottingham Forest FC | KRAJ

Chelsea FC 2-0 Nottingham Forest FC | KRAJ
05 siječnja 16:55 2020

Chelsea je prošao u četvrto kolo FA kupa solidnom pobjedom protiv drugoligaša. Bila je ovo repriza prošlogodišnjeg susreta protiv istog protivnika na istom mjestu, a i tada je glavna zvijezda bio Callum Hudson-Odoi. Ovog puta je zabio prvi i (na neki način) asistirao drugi pogodak. Nadajmo se da sada kreće njegov povratak u formu… Asistent prvog gola bio je Pedro, a strijelac drugog Barkley, što je dosta značajno obzirom da su obojica u zadnje vrijeme (a vjerojatno i dugoročno) praktički otpisani od strane Franka Lamparda.

  • Chelsea je zaigrao u predivnim retro dresovima zelenije plave boje s jarko žutim slovima.
  • Lampard je zaista pošteno izrotirao momčad. Iz prve ekipe startao je jedino Kovačić (iliti Jorginho, ovisno koji je u zadnje vrijeme preferiran), dok su svi drugi odmarali.
  • Ždrijeb idućeg kola održat će se u ponedjeljak, a utakmice će se početi odigravati 24. siječnja.
  • Mi se u međuvremenu vraćamo Premier ligi, u sljedeću subotu dočekujemo Burnley.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka