Najava utakmice (Tottenham): I have nussing to say

Najava utakmice (Tottenham): I have nussing to say
21 prosinca 14:24 2019

Well, well, well, gle ti tko se vratio… Stvarno nisam mislio da ću ikada morati napisati ovu najavu. Sutra idemo u goste MOURINHOVOM Tottenhamu! Koliko god da je zabavno vidjeti Josea u Premiershipu, čudno je. Baš je čudno vidjeti ga među igračima Spursa. Kao kad vidiš neku baku na metal koncertu. Sve pet, ne osuđujem, ali čudno je.

17:30 – Sportklub 1

U zadnje vrijeme nas i neće baš. U pet posljednjih ligaških utakmica imamo samo jednu pobjedu i čak četiri poraza. Najsvježiji je onaj u prošlom kolu kod kuće protiv Bournemoutha. Sada treba protiv Spursa koji su na uzlaznoj putanji i koji su po kladionicama favorit za ovaj dvoboj. Barem nam se vratio dugoočekivani Rüdiger da malo uvede stabilnosti u obranu.

Da, njima trenutno ide čisto okej. Obrnuto od nas, čak. U zadnjih pet utakmica imaju četiri pobjede i samo jedan poraz. Izgleda da su na putu van one krize koja ih je uhvatila pod Pochettinom. Trenutno su na petom mjestu, tri boda iza nas koji sjedimo na četvrtom. Ako izgubimo, letimo van prve četvorke. Sada je pravo vrijeme da pokažemo tko smo, a srećom igramo u gostima.

Nama od ozljeda ne izostaje nitko osim RLC-a, koji je krenuo već trenirati s loptom i dobro napreduje. Diže se polako pitanje zimskih transfera u siječnju. Nabacuju se imena poput Akea, Sancha, Wernera i još par njih. S obzirom da smo puni talenta, bit će teško izabrati koga uzeti, a koga posjesti na klupu.

Sutra Spursi, a iduću nedjelju Topnici. Ovaj tjedam će pokazati koji je trenutno najveći klub u Londonu, a o našim momcima ovisi da pokažu da smo to mi!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka