Fulham 1-2 Chelsea FC | OCJENE

Fulham 1-2 Chelsea FC | OCJENE
04 ožujka 19:22 2019

Iako je rezultat trebao biti višestruko veći, i unatoč nepotrebnoj strepnji na kraju, bila je ovo sveukupno vrlo dobra utakmica naših. Prosječna ocjena je solidnih 1.23, nema negativno ocijenjenih, a jedan igrač je iznad izvrsnih 2:

Taj igrač je Kepa Arrizabalaga i to na svom povratku u prvi sastav nakon onog incidenta s trenerom. Nije mogao bolje reagirati na tu situaciju. Skupio je četiri obrane od kojih su dvije bile uistinu spektakularne i na kraju krajeva spasonosne, obzirom da smo pobjedili samo jednim golom razlike. Sedmi put CheCro igrač utakmice, tek treći put u pobjedi.

Podosta iza Kepe, ali svejedno iznad vrlo dobrih 1.5, smjestilo se petero igrača na čelu s Jorginhom koji je tek trećom decimalom ‘pobjedio’ uvijek dobrog Kantéa. Zabio je svoj prvi gol iz igre za Chelsea, a par minuta kasnije skoro dodao i svoju prvu asistenciju, ali je Pipita promašio 1 na 1. Mora se priznati da do njegovog dolaska nije bio ni blizu toj prvoj asistenciji, ali s njim se izvrsno ‘kuži’ te mu je već više puta stvorio priliku onakvom svijećom iza protivničke obrane. Samo je pitanje vremena kada ćemo na taj način zabiti.

Slijedi majstor Hazard, pa – Azpilicueta. Kapetan je napokon postigao nešto u napadačkom dijelu igre. Njegova je asistencija za prvi gol, a kasnije je na identičan način skoro došao do druge, ali je (opet) Pipita promašio. Tu je još i Higuaín, koji je već spomenuto i opisano mogao zabiti još (minimalno) dva gola. Zabio je jednog, ali vrijednog. Samo neka nastavi!

Iznad dobrih 1.0 je solidni stoperski par RüdigerChristensen te Willian koji je od napadačkih igrača najmanje pokazao. Malo ispod 1 je preostali branič, Emerson, zajedno sa svom trojicom zamjena (Loftus-CheekKovačićPedro) koji su ušli prekasno da bi nešto postigli. Brazilac nije impresionirao na lijevom boku, ali se svejedno nadamo da će ga Alonso nastaviti ‘mijenjati’ svaku drugu utakmicu jer će to značiti da on igra Premier ligu, a Španjolac Europsku ligu.

Na samom dnu je blijedi i beskorisni Ross Barkley. Što on radi na terenu pored Kovačića i RLC-a, to više nikome nije jasno…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka