Valencia C.F. 2-2 Chelsea FC | OCJENE

Valencia C.F. 2-2 Chelsea FC | OCJENE
29 studenoga 00:47 2019

Chelsea je vrlo ‘miješanim’ nastupom izborio bod na Mestalli i ostao u igri za osminu finala na način da sve drži u svojim rukama, što je na kraju krajeva i najvažnije. Od svih igrača, jedan se ponajviše istaknuo:

Naš Mateo Kovačić (2.63)! Donedavno nije mogao ni do gola, a kamoli do titule igrača utakmice, a pogledajte ga sada – strijelac prvog pogotka, po drugi put ove sezone CheCro igrač utakmice i to sa skoro ocjenom razlike ispred prvog pratioca – toliko trenutno dominira. U zadnjih osam nastupa, 7 puta iznad 1.80, dvaput igrač utakmice, dvaput drugi i jednom treći. Senzacionalna forma.

Daleko iza, slijedi strijelac drugog pogotka, Christian Pulisic (1.65), a iznad 1 su još samo vječno dobri N’Golo Kanté (1.58) i mladi Reece James (1.22) čiji skoro svaki nabačaj stvori pravu opasnost pred golom protivnika. Svi preostali igrači, osim jednog, nalaze se u žutoj boji. Taj jedan je – Michy Batshuayi (-0.39) koji je bio iritantno loš u svakom dodiru s loptom. Već su krenile navijačke rasprave o njegovoj dugoročnoj (bes)korisnosti, ali nemojmo nagliti. Nadajmo se da se ovakvo što nije i neće biti preslika njegove stvarne vrijednosti.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka