Newcastle United FC 0-2 Chelsea FC | OCJENE

Newcastle United FC 0-2 Chelsea FC | OCJENE
24 studenoga 01:17 2020

Unatoč crnim slutnjama mnogih, Chelsea je bez Thiaga Silve, Havertza i Pulisica uspio pobjediti na tradicionalno neugodnom gostovanju na samom sjeveru Engleske – i to s još jednom praznom mrežom.

Dokaz je to fantastične širine našeg sastava. Lampard sada već vjerojatno ima uglavljenu početnu jedanaestorku, ali očito su i male varijacije tog sastava vrlo uspješne. Domaći mladići bez problema su uskočili umjesto ozlijeđenih/razboljelih ofenzivaca, iako bi se dalo diskutirati jesu li Mount (1.48) i Abraham (2.18) uopće zamjene u ovom trenutku. Mount to zapravo do sada nikada nije bio kod Lamparda, iako ove sezone često završava na dnu liste ocijenjenih. Ovog puta je opet tamo (već četvrti put), ali je istovremeno oborio i ovosezonski rekord – daleko je najbolje ocijenjeni ”zadnji” igrač utakmice, što je još jedan pokazatelj all round odlično odigrane utakmice. Abraham, pak, već treću utakmicu za redom zabija gol, a iako je promašio par dobrih šansi, to mu je bilo dovoljno za drugo mjesto u poretku.

Ispred njega našao se jedino N’Golo Kanté (2.43), kojemu je ovo prva titula CheCro igrača utakmice ove sezone. Napokon ga imamo bez ikakvih ozljeda i u punoj formi. Kakvo će to pojačanje biti za ovu sezonu… Kad smo kod pojačanja, još dva igrača ostvarili su odličnu ocjenu (2+) – Ben Chilwell (2.02) i Édouard Mendy (2.02) ove sezone su redom drugi i prvi najbolje ocijenjeni igrači, toliko o tome!

Jedini ‘pravi’ nestandardni igrač u prvoj postavio bio je Antonio Rüdiger (1.52) koji je nakon loše prošle sezone skoro otjeran iz kluba, a sada se brzinski prometnuo u solidnu treću opciju na jednoj od pozicija s najvećom gužvom.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka