Najava utakmice (United): Vražja posla

Najava utakmice (United): Vražja posla
29 listopada 18:30 2019

Niz od 7 pobjeda u svim natjecanjima počeo je pobjedom protiv Grimsbyja u trećem kolu Carabao kupa, a u četvrtom nam u goste dolazi Manchester United.

21:05 – Arena 6

United ima dosta problema ove sezone, u zadnjih 8 utakmica imaju samo 3 pobjede, a u prošlom kolu su jedva prošli na penale protiv Rochdalea. Iako su nas pobijedili na početku sezone, i u toj utakmici smo dominirali, no sreća i iskustvo su bili na njihovoj strani.

Solskjær definitivno ne može računati na Pogbu, Baillyja, Tuanzebea, Fosu-Mensaha i Diogo Dalota, dok bi Matić i Shaw mogli biti spremni.

S druge strane, Lampardu su i dalje nedostupni Kanté, Christensen, RLC i Barkley, ali moguć je povratak Emersona i Rüdigera. Frank je na konferenciji za novinare rekao da će mu trebati nešto iskusniji igrači za ovu malo težu utakmicu, pa možemo očekivati neke promjene u odnosu na zadnju.

Nastavak niza pobjeda je definitivno cilj, a s obzirom na trenutno stanje u oba kluba, Chelsea je definitivno favorit.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka