Najava utakmice (Ajax): Očistimo put do prvog mjesta

Najava utakmice (Ajax): Očistimo put do prvog mjesta
22 listopada 18:10 2019

Imamo 1 poraz i 1 pobjedu u grupi Lige prvaka, ali u Amsterdam idemo na krilima niza od 5 pobjeda. U obzir dolazi samo pobjeda i bodovno izjednačenje s Ajaxom! Ali oni nam definitivno neće olakšati posao.

18:55 – Planet Sport

Ajax nije izgubio utakmicu od početka sezone, a na svom terenu od polufinala Lige prvaka u svibnju. Iako su izgubili glavne zvijezde prošle sezone, i dalje igraju jako atraktivan i napadački nogomet i ne smijemo ih podcijeniti.

Da stvari budu malo gore, Erik ten Haag na raspolaganju ima cijelu momčad, za razliku od Lamparda koji muku muči s ozljedama od samog početka sezone. Nedostupni su Kanté, Rüdiger, Christensen, RLC i Barkley, ali moguć je povratak Emersona.

Uz sve probleme s ozljedama, momčad je napokon uhvatila neki ritam sa 5 uzastopnih pobjeda i trenutno smo na uzlaznoj putanji. Napredak se definitivno odražava na ukupne ocjene utakmica.

Kako oba trenera imaju napadačke filozofije, ovo će biti teška i otvorena utakmica, ali sigurno ne dosadna. U svakom slučaju, pobjeda je imperativ!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka