Najava utakmice (Brighton): Smanjimo svjetlinu

Najava utakmice (Brighton): Smanjimo svjetlinu
28 rujna 09:07 2019

Prvo Njemačka protiv Brazila, a sada Chelsea protiv Grimsbyja – 7:1 je jako dobar rezultat! Trebao bi nam dati dovoljno samopouzdanja da kod kuće dočekamo Brighton i pošaljemo ih natrag sa sličnim simptomima probušene mreže. Ovo bi trebala biti još jedna tekma za dizanje samopouzdanja, a sad hoće li uistinu biti?

16:00 – Sportklub 1

U srijedu nam se vraća Liga prvaka i s njom put u Francusku. Prije toga nam treba neki ego boost da se možemo prikladno zahvaliti Lilleu za Hazarda. Brighton nam je odličan protivnik za to. U zadnjih pet ligaških utakmica imaju tri remija i dva poraza te su dali samo dva gola. Nadam se da ćemo vidjeti reprizu tekme protiv Wolvesa, samo sa praznom mrežom ovoga puta.

Naši su rezultati protiv Brightona uvijek dobri te završili pobjedom. Nekad manje uvjerljivom, nekad više. Zadnji put smo od njih izgubili 2012. u prijateljskoj preko ljeta, gdje je od četiri gola bio samo jedan naš – i to Lampardov. U ligi pak protiv njih imamo 100%-tnu učinkovitost pa ne vidim zašto bi se to promijenilo. Chelsea je jedini tim kojeg Brighton nije nikada pobijedio u ligaškom nogometu.

Što se tiče ozljeda, nema puno novih informacija. Rüdiger, Emerson i RLC su nedostupni dok bi Christensen trebao biti dostupan. Nadam se pojavljivanju Reecea Jamesa nakon fenomenalne predstave protiv Grimsbyja, a i htio bih vidjeti CHO-a protiv ligaškog protivnika.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka