Chelsea FC 2-2 Sheffield United FC | KRAJ

Chelsea FC 2-2 Sheffield United FC | KRAJ
31 kolovoza 17:01 2019

Prva domaća pobjeda ove sezone došla je kao i prva gostujuća – zahvaljujući dvama golovima Tammyja Abrahama – u utakmici protiv novopromoviranih klubova u ligi koji su u oba navrata pronašli put i do naše mreže, a do boda im je nedostajao samo jedan gol.

Nevjerojatno. Autogol u 89. minuti i još nema pobjede Lamparda na Bridgeu…

Uslijed brojnih izostanaka iskusnih igrača, naša mlada i naizgled nejaka momčad bila je veći dio utakmice ipak previše za goste iz Sheffielda. Abraham je u prvom poluvremenu zabio dva gola. Nije to bilo najbolje poluvrijeme naših ove sezone, dapače, možda je bilo i najgore prvo poluvrijeme, ali prvo koje smo završili s dva gola razlike i skoro(!) riješenom utakmicom.

Nije Sheffieldu pomogao ni gol u prvoj minuti drugog poluvremena. Pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

  • Očekivani izostanak Rudigera, Kantea i Pedra zbog ozljede.
  • Očekivani ‘dupli pivot’ s Jorginhom i Kovačićem.
  • Neočekivani start Tomorija i Barkleyja na krilu, dok su Christensen i Willian ostali na klupi.
  • Oba naša gola praktički nemaju asistente. Lopta je u oba navrata do Tammyja došla nakon odbijanca od suparnika, a u golovima su zadnji sudjelovali Pulisic i Jorginho.
  • Prva zamjena bio je Willian umjesto Barkleyja, a 10 minuta prije kraja je Lampard napravio zadnje dvije, i to kakve – Gilmour i Batshuayi umjesto Kovačića i Abrahama!
  • Upravo smo prešli United na ljestvici. Nakon onoga u prvom kolu kiksali su sve tri sljedeće utakmice i sada se nalaze dva boda ispod nas.
  • Slijedi reprezentativna stanka, pa gostovanje u Wolverhamptonu za 2 tjedna i onda… Liga prvaka!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka