UDARNE VIJESTI: Luiz želi otići, Arsenal izgledna destinacija!

UDARNE VIJESTI: Luiz želi otići, Arsenal izgledna destinacija!
08 kolovoza 11:36 2019

Mediji su sinoć “bacili bombu” – David Luiz želi van iz kluba!

Iako se na prvu činilo da u tome nema istine, danas je jasno da će se ovo vjerojatno dogoditi. Navodi su kako je David pričao s Lampardom i shvatio da nije izbor za prvu momčad te da će, da bi tamo dospio, morati pokazati što zna protiv Zoume i Christensena (a kasnije i Rudigera). Žustra konkurencija za jednog prekaljenog stopera?

Luiz nas tako ostavlja bez da se možemo pojačati na tome mjestu, a pojačati će našeg direktnog konkurenta koji je upravo na toj poziciji najslabiji.

Da stvar bude ljepša, većina medija navodi kako ćemo utržiti pišljivih 8 milijuna funti.

Frank Lampard bi na press konferenciji pred utakmicu s Man Unitedom trebao objasniti što se tu zapravo dogodilo, ali pozivitno je svakako da Frank neće trpiti nikakvu moć igrača i da će u ovakvim situacijama svi stati na njegovu stranu.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka