SLUŽBENO: Zouma potpisao novi ugovor i otišao na posudbu

SLUŽBENO: Zouma potpisao novi ugovor i otišao na posudbu
21 srpnja 22:18 2017

Kurt Zouma potpisao je novi ugovor s Chelseajem te otišao na posudbu u Stoke City, objavio je klub na službenim stranicama.

Ugovor s Chelseajem je u trajanju od čak šest godina, dok je predviđeno da u Stokeu provede samo narednu sezonu.

Tehnički direktor, Michael Emenalo, po obavljenom poslu je rekao: “Kurt je odradio fantastičan posao oporaviviši se nakon teške ozljede.”

“Odlično je što je potpisao ugovor s Chelseajem, a sada će imati priliku i igrati kao standardni prvotimac, a mi ćemo to budno pratiti.”

Zouma stvarno je odradio veliki posao, oporavio se i bio treneru na raspolaganju. No, u klubu su se dogodile prevelike promjene – i trener i sustav igre, a i neki drugi igrači sada mogu igrati stopera. To je svakako bio preveliki zalogaj za tek oporavljenog stopera. Osim da povrati samopouzdanje u potpunosti, na Zoumi je i da unaprijedi svoju igru, kako bez lopte, tako i s njom. U svakom slučaju, želimo mu puno sreće!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka