TRANSFERI: Barkley uskoro novi igrač Chelseaja!

TRANSFERI: Barkley uskoro novi igrač Chelseaja!
05 siječnja 11:24 2018

Prema najnovijim izvorima sve je izglednije da će Ross Barkley postati novi igrač Chelseaja i ovaj put navodno nema obrata kao ljetos.

Prema Telegraphu medicinski pregled bi mogao biti gotov već danas uslijed kojeg bi trebao i potpisati za Plavce. Veznjak koji je fizički jak (1.89m i 76kg) i vrlo mobilan bi mogao biti dobra zamjena za Cesca Fabregasa ili nekog drugog u sredini terena.

Ako su ova nagađanja istinita, a trenutno nemamo razloga sumnjati jer prema svim izvorima Barkley bi trebao postati novi igrač Chelseaja prije kraja ovog tjedna, možda čak i dana.

Očigledno je da će mišljenja biti podijeljena jer nisu svi uvjereni da je Barkley materijal za nas, ali činjenica je da za otprilike 17 milijuna eura dobijamo 24-godišnjeg igrača s iskustvom igranja u Premier ligi koji još uvijek ima što za pokazati.

Cijena je i dalje oko 17 milijuna eura iako mu ugovor istječe na ljeto i postaje slobodan igrač, kada ga je Tottenham namjeravao i potpisati.

U prijevodu, Tottenham izgleda nije spreman sada platiti cijenu za igrača koji će za 6 mjeseci postati slobodan igrač što bi ih dugoročno moglo koštati.

Barkley se vratio treninzima u Evertonu prije Božića, tako da će ipak biti koliko-toliko spreman prije dolaska na Cobham. Iako će mu biti potrebno vremena da se vrati i uklopi u Conteov režim, metode i taktičke zamisli.

Zanimljivo je za sve one koji su skeptični oko ovog transfera da bi se prema izvorima Barkleyjeva vrijednost mogla udvostručiti, nakon godine dana i učetverostručiti. To bi mogao biti svakako jedan od razloga zašto ga Chelsea želi sada tijekom prijelaznog roka.

Nadam se da ćemo ostale kvalitete vidjeti na terenu.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Marin Markotić

Vidi Više Članaka