EKSKLUZIVNO: Razgovor s Willianom

EKSKLUZIVNO: Razgovor s Willianom
27 srpnja 20:18 2019

Danas mi je nešto bilo dosadno pa sam malo išao prolistati Instagram. Gledao sam kojekakve stvari: od mačaka i pasa do mrvljenja sapuna i zgodnih teta. U jednom trenutku sam naišao na Willianov profil i odlučio sam mu se iz zezancije javiti. Nisam očekivao da mi se javi.

Vidi se da mu engleski nije prvi jezik, a i bome se vidi da je uvježbao nogometaški način odgovaranja na pitanja.

Razmjena je bila štura i zbunjujuća na trenutke.

Ovdje sam primijetio da uopće ne čita što pišem.

Naravno da je bilo i nesporazuma.

Saznao sam i neke insajderske informacije.

Malo sam ga pitao i za obitelj te za našeg Matea.

Nisam očekivao da mi se javi – i tako je bilo! Morao samm montirati ovaj razgovor da se osjećam dobro u vezi sebe i imam nešto za staviti na Instagram. Tko zna? Možda mi jednom i odgovori.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka