Leicester City FC 0-0 Chelsea FC | KRAJ

Leicester City FC 0-0 Chelsea FC | KRAJ
12 svibnja 17:51 2019

Chelsea u vrlo blijedoj utakmici nije uspio doći do pobjede, ali ni Spursi nisu došli do pobjede pa na svu sreću ostajemo na 3. mjestu i ono što je bitno – ispred ljutih rivala.

  • Azpilicueta opet je igrao na mjestu stopera i nije izgledao uopće loše. Je li tu njegova budućnost? Otpisuje li Sarri Christensena?
  • Vrlo vrlo izmiješan sastav, tu sigurno leži jedan od razloga što je momčad danas izgledala kao da nema kemije.
  • Hazard ulazi u igru tek u 69. minuti.
  • U zadnjem dijelu utakmice Hazard je imao jednu dobru priliku kada je bio srušen, ali sudac nije ništa svirao.
  • Sve u svemu nismo gledali dobru utakmicu što se dalo naslutiti od samoga početka, vrlo blijedo, nepovezano i bez pravih prilika.
  • Premier liga je gotova, neloše 3. mjesto, čeka nas finale Europske lige 29.5.!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka