Chelsea FC 2-0 West Ham United FC | KRAJ

Chelsea FC 2-0 West Ham United FC | KRAJ
08 travnja 22:42 2019

Kakvu utakmicu je odigrao Chelsea. Vjerojatno i najbolju ove sezone. Tempo je bio izvrstan, pritisak na polivici West Hama konstantan, a za razliku od onog na što smo navikli, i prilike su dolazile. Ipak, u skladu s onim na što jesmo navikli, golovi nisu baš.

Dovoljan je bio jedan, a Hazard je dao dva. A kakav je bio prvi… U prvom poluvremenu je u messijevskom stolu krenuo direktno na gol, naredao par igrača i hladno zabio. Na samom kraju je na asistenciju Barkleyja potvrdio do tada nepotrebno rezultatski neizvjesnu utakmicu.

Srećom, West Ham smo limitirali na jednu jedinu pravu priliku u cijeloj utakmici, a tu je koncentriran bio Kepa, i tako smo došli do nova 3 boda iz nove odlične utakmice. Nadajmo se da kreće niz…

  • Je li moguće da je Sarri progledao? CHO, RLC i Emerson su upravo započeli drugu utakmicu za redom.
  • Jedine dvije promjene u odnosu na pobjedu protiv Brightona bile su Higuaín i Rüdiger umjesto Girouda i Christensena… Ovo je vjerojatno i najbolja postava Chelseaja u ovom trenutku.
  • Do sada je gol sezone bio Hazardov na Anfieldu u Carabao kupu… ali ovo ga nadmašuje.
  • Luiz, molim te ostavi se slobodnjaka.
  • U igru su ulazili Barkley, Giroud i Pedro umjesto Loftus-Cheeka, Higuaína i Hudson-Odoija.
  • Next up – Slavia Prag (A) u četvrtak i onda put na Anfield u nedjelju.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka