Najava utakmice (Brighton): Kiksaju svi, ne moramo i mi!

Najava utakmice (Brighton): Kiksaju svi, ne moramo i mi!
03 travnja 11:58 2019

Imamo sjajnu priliku preskočiti Manchester United na tablici i pritisnuti Spurse – prilika je ovo koju ne smijemo propustiti!

20:45 – Za sada nema informacija o prijenosu

Očekuje se povratak naših najboljih igrača – Hazarda i Kantea, u prvu momčad, a Sarri ozbiljno razmišlja i o Hudson-Odoiju od početka utakmice, što bi bilo sjajno!

Marcos Alonso ozljeđen je i neće konkurirati za momčad.

Mogući sastav (vrlo optimistično): Kepa; Azpi – Rudiger – Luiz – Emerson; Kante – Jorginho – Loftus-Cheek; Hudson-Odoi – Higuain – Hazard

Predviđam jednu napokon lijepu pobjedu od 3-1!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka