Southampton FC 2-1 Chelsea FC | KRAJ

Southampton FC 2-1 Chelsea FC | KRAJ
30 kolovoza 22:38 2022

Southampton je bolje igrao prvih desetak minuta, ali nakon toga smo preuzeli inicijativu i nekoliko puta zaprijetili golu Bazunua. Dobro su kombinirali naši ofanzivci i nekoliko puta gurnuli Sterlinga u dobru priliku. Jednu takvu je i Raheem iskoristio u 23. minuti i poveli smo 1:0

Veselje nije dugo trajalo jer već pet minuta kasnije na semaforu je bilo 1:1. Azpilicueta je u korner izbacio jednu loptu koju možda i nije morao. Nesretni kapetan je onda i odbio loptu iz kornera do Romea Lavije koji je sjajno pogodio za izjednačenje.

Nakon tog gola Saintsi su bili bolji i u sudačkoj nadoknadi prvog dijela došli do preokreta preko Adama Armstronga. Sveci su u drugom dijelu prvog poluvremena stvarno marširali!

U drugom poluvremenu nismo igrali puno bolje. Tek jedna-dvije poluprilike Haverza koji je opet izgledao kao da ne zna što raditi na terenu. Bolje prilike su imali domaćini, čak dva puta do 75. smo morali čistiti s gol-linije. Jednom je spasio Cucurella, a drugi put Silva. Niti tri Tuchelove promjene sredinom drugog poluvremena nisu unijele živost i kreativnost.

Tek na deset minuta prije kraja smo počeli stvarati ozbiljan pritisak i slati lopte u 16 metara, a jednu takvu je dočekao Broja, ali njegov udarac glavom je obranila irska Jedinica.

Loša utakmica za nas, izgledali smo kao izgubljeni, kao razbijena vojska koja ne zna šta joj je činiti. Kao skup pojedinca bez kohezije. Tako smo upisali već drugi poraz ove mlade sezone. Moramo bolje!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka