Najava utakmice (Cardiff): Prolazi baba s kolačima…

Najava utakmice (Cardiff): Prolazi baba s kolačima…
30 ožujka 18:22 2019

Mislio sam da ću poluditi tijekom ove stanke za reprezentacije. Pogledao sam sve highlightse ove sezone, a pokušao lowlightse izbrisati iz pamćenja. Sad se napokon vraćamo regularnom dijelu sezone i putujemo u Wales.

        15:05 – Sportklub 1

U prvoj tekmi nakon pauze nas čeka Cardiff u gostima. Nadam se da ste se zaželili kao i ja, a nema bolje prilike utažiti žeđ nego protiv Cardiffa. Borba za top 4 još nije gotova budući da smo tek 3 boda ispod Arsenala, koji je na četvrtom mjestu. Ukoliko uspijemo izvući maksimum iz preostalih utakmica, uz nešto sreće možemo biti četvrti, usudim se reći i treći.

Ne želim podcijeniti nikoga, ali činjenica je da Cardiff leži u zoni ispadanja iz lige, a mi zasad imamo stopostotni učinak protiv ekipa koje su trenutno u opasnoj zoni. Dečki su imali vremena da razbistre glavu tako da ne bismo trebali očekivati ništa manje od sigurne pobjede. U prošlom susretu protiv Cardiffa ove sezone na Stamford Bridgeu smo pobijedili 4-1, uz jedan fini hattrick našeg Edena pa zato i od njega očekujem odličnu predstavu.

U vrijeme pisanja ovoga držimo šesto mjesto na tablici, tek bod iza Uniteda iz Manchestera. Zadnja tekma prije reprezentativne stanke je bila ona protiv Evertona u gostima, koju smo nažalost izgubili 2-0. Mnogi su mislili da je ona ključ lova na mjesto u Ligi prvaka, ali se nadam da to nije slučaj.

Također me zanima gdje će CHO biti kada sudac odsvira početak utakmice. Dobio je prvi start za reprezentaciju i svi očekuju da bude na popisu za prvih 11, uzimajući u obzir da tekma ne bi trebala nositi ikakvih iznenađenja, iako svi znamo da to s nama ne vrijedi u dosta slučajeva.

Bitnih ozljeda nemamo pa očekujem iduću postavu:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Alonso
Kante-Jorginho-Barkley
Willian-Higuain-HazardHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka