Bournemouth FC 4-0 Chelsea FC | KRAJ

Bournemouth FC 4-0 Chelsea FC | KRAJ
30 siječnja 22:24 2019

U prvom poluvremenu Chelsea je konstantno imao loptu i pleo mrežu oko domaćeg gola, ali je svejedno bio manje opasna ekipa. Bournemouth je imao nekoliko neugodnih i opasnih kontri, dok su naši stvorili jednu jedinu ozbiljnu priliku.

To se osvetilo u drugom poluvremenu kada je Bournemouth poveo, i onda nakon ravno nula prilika naših, povećao vodstvo. Pa još jednom. Pa još jednom.

  • Higuaín se tako dobro kreće, a tako rijetko dobije loptu. Vidi se da je momčad navikla na Moratu…
  • Kovačićeva greda bila je 17. put(!) da smo ove sezone pogodili okvir gola, čak 5 više od bilokojeg drugog kluba… Na individualnoj ljestvici vode Alonso (6) i Willian (5).
  • Prvi je izašao Pedro, a netom nakon drugog gola i Higuaín. Sumnjam da je Sarri bio nezadovoljan njegovim nastupom, vjerojatno nije fizički spreman za cijelu utakmicu nakon 80 minuta u nedjelju i pred nadolazeću utakmicu u subotu.
  • Ušli su Willian, Giroud i kasnije Loftus-Cheek umjesto Kovačića. Textbook Sarri.
  • Srećom Spursi također gube pa će vjerojatno ostati na +4, ali se United približio na 2 boda, a Arsenal izjednačio s nama.
  • Što reći? Bolje ništa. Idemo dalje, next up – Huddersfield kod kuće u subotu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka