FA kup – odigrane ponovljene utakmice

FA kup – odigrane ponovljene utakmice
16 siječnja 08:54 2019

Sinoć su odigrane ponovljene utakmice 3. kola FA kupa.

Nakon remija 0-0, Sheffield Wednesday je ostvario minimalnu pobjedu od 1-0 protiv Luton Towna.

To znači da će Chelsea igrati protiv kluba iz Sheffielda u 4. kolu FA kupa, koje je po rasporedu za manje od dva tjedna, u nedjelju 27.1.

Ovo će biti dobra prilika za rotaciju cijele momčadi, pogotovo jer se igra nakon dvije teške utakmice protiv Arsenala i Tottenhama. Nadamo se da i Sarri tako razmišlja.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka