Najava utakmice (Crystal Palace): U orlovom gnijezdu…

Najava utakmice (Crystal Palace): U orlovom gnijezdu…
30 prosinca 10:36 2018

Putujemo u goste u daleki… ček, Palace je u Londonu, nevermind. Zapravo od Cobhama do njihovog stadiona treba kao od Dubrave do Samobora (računao sam) pa si vi mislite.

        13:00 – Sportklub 1

Htio sam napisati da idemo u goste pobjednicima nad moćnim Cityjem, ali ovih dana je mainstream pobijediti City pa neću. Idemo u goste pobjednicima protiv moćnog Leicestera koji je pobijedio nas, a toga se već trebamo bojati.

U prošlom susretu smo pobijedili Crystal Palace 3:1 golovima Morate i Pedra, dvojice od kojih jedan sigurno neće igrati, a za drugog se nadajmo da ako zaigra, onda i proigra.

Trenutno sjedimo na 4. mjestu, deset mjesta iznad naših današnjih protivnika sa bod-razlikom od 21. U mješovitoj formi, mi ulazimo u ovaj dvoboj s tri pobjede u zadnjih pet tekmi, a oni s dvije. Tekme s njima su uvijek zanimljive pa se nadajmo da će biti i ova, u našu korist dakako.

Od ozlijeđenih su tu Pedro i CHO, koji su pokupili ozljedu protiv Watforda. To nam ostavlja umornog Williana kao jedinog startera uz Hazarda na krilima, što vjerojatno znači da ćemo vjerojatno vidjeti Moratu ili Girouda u jednom trenutku, ako ne i od samog početka.

Budući su Spursi i Arsenal kiksali ovaj vikend, ovo je prilika da jednima pobjegnemo, a drugima se približimo. Predviđam sljedeću postavu:

Kepa
Dave-Toni-Luiz-Alonso
Kante-Jorginho-Kovačić
Willian-Morata-Hazard

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka