Chelsea FC 1-0 AFC Bournemouth | KRAJ

19 prosinca 22:35 2018

Nakon cijele utakmice dobre igre, dominacije i prilika, Chelsea je do pobjede došao tek u 85. minuti. Slično kao protiv Liverpoola, do nje nas je doveo veliki Eden Hazard. Petom je asistirao Pedro.

  • Golmani su možda i glavni ‘krivci’ što je utakmica bila bez golova sve do samog kraja.
  • Desna strana nam je cijelu sezonu poprilično bezopasna, ali smo u ovoj utakmici otkrili jednu dobru kombinaciju – Kovačić & RLC!
  • Barkley nastavlja gađati ‘row Z’. Što mu se događa s udarcem?
  • Sada možemo reći da se i zamjenska ekipa uigrala u Sarriball – veći dio utakmice su igrali impresivno brzo, od noge do noge.
  • Uskoro slijedi ždrijeb polufinala u kojem nas očekuju City, Spursi te Burton Albion!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka