Najava utakmice i sastav (Brighton): Galebovi protiv Lavova

Najava utakmice i sastav (Brighton): Galebovi protiv Lavova
16 prosinca 13:35 2018

Srušivši prvaka i njihov pobjednički niz, okrećemo se donjoj polovici tablice, idemo u goste Brightonu. Nadajmo se da ćemo ovaj put imati pravi stav protiv slabije ekipe.

14:30 – Sportklub 4

U četvrtak smo svi kolektivno uzdahnuli od iznenađenja kada je Giroud potegnuo onaj slobodnjak, ali izdahnuli kada smo remizirali u glavnom gradu Mađarske. Nema veze, mladunci su se naigrali u nebitnoj tekmu i ja sam vidio svog miljenca Zappacostu kako trči gore-dolje. Sad na prave stvari.

Brighton se i ove godine drži u Premiershipu, trenutno 11 bodova od zone ispadanja. Imaju miješane rezultate, ali dovoljno dobre da nam predstave izazov danas. U ligi su izgubili samo jednu tekmu na svom stadionu ove sezone, od Spursa, dok smo mi izgubili zadnje dvije tekme u gostima.

Prošle godine smo zabili vrlo Sarrijevski gol protiv Brightona s vrhunskom kombinatorikom i divnom završnicom Williana. Nadajmo se da je Sarri pričao s igračima i ustanovio kakvim se stavom treba ući u svaku tekmu pa da možemo ponoviti onakav gol (ili dva).

Što se tiče ozljeda, Kovačić i Morata su upitni tako da će priliku dobiti Giroud ili Hazard kao špice, dok u vezi očekujem Rossa Barkleyja makar u jednom trenutku utakmice. Valjalo bi vidjeti gol od Hazarda da vidimo da nije zaboravio kako se to radi.

Postava:

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka