VIDEO: Predivna lopta Hazarda, gol Batshuayija

VIDEO: Predivna lopta Hazarda, gol Batshuayija
16 studenoga 11:19 2018

Svi znamo koliko je dobar Eden Hazard. Svi se nadamo, neki vjerojatno i mole, da potpiše novi ugovor. No, ne znam za vas, ali me posebno obraduje vidjeti da posjeduje neku kvalitetu koja inače ne dolazi toliko do izražaja.

Svi znamo koliko je on brz i spretan s loptom, svi znamo da je ponajbolji dribler na svijetu, kao i da ima dobru sposobnost snalaženja pred vratima protivnika. No, na ovakve stvari se naježim. Ovakve stvari ga stavljaju bok uz bok s bogovima nogometa – jedna ovakva duga lopta, poput Lamparda u najboljim danima.

Svašta igrači razviju s godinama, pogotovo ovako tehnički izbrušeni kao Eden. Svi se sjećamo kako je Messi krenuo – kao divlji dribler. Sada? Čovjek je jedan od najboljih dodavača na svijetu, što kratkih, što dugih, kao i ponajbolji izvođač prekida. Edene, take a hint!

… i da ne zaboravim – bravo i tebi, Bats, trebalo je to ugurati, malo se ispružiti…

 

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka