Chelsea FC 3 – 1 Crystal Palace FC | KRAJ

Chelsea FC 3 – 1 Crystal Palace FC | KRAJ
04 studenoga 18:53 2018

Chelsea je ostvario još jednu dobru pobjedu. Isprva nije izgledalo najbolje, ali što je utakmica više primicala kraju, Chelsea je bio bolji. Kao i mnogo puta ove sezone.

  • Kante je u prvome poluvremenu puno griješio, a priključio mu se i Barkley. Naš N’golo i dalje je nepoznanica u ovome sistemu i pored napetog Kovačića koji samo čeka svoju priliku, pitanje je vremena kada će Francuz ostati na klupi – barem protiv slabijih momčadi lige. Barkley s druge strane se čini kao čovjek koji je jako konkretan, čovjek koji izravno sudjeluje u golovima, ali često griješi u izgradnji igre – fali mu ponekad samo malo finoće.
  • Pedro, naš spasitelj sa samog početka sezone, ponovno udara na sva zvona. Gol i asistencija, ljepota je imati ga zdravog i u formi.
  • Willian je također bio dobar, samo bih ga više volio vidjeti na lijevoj strani, budući da je Pedro ionako dobar s obje noge podjednako.
  • Alvaro Morata, što reći? Neka samo tako nastavi, ova momčad ima ogroman potencijal ukoliko može računati na dobru špicu. Ipak, na samome kraju je pokazao da ga demoni i dalje progone, ne postoji napadač koji je gori u 1 na 1 situacijama. Čini se da kad god treba malo više razmišljati, uprska stvar. Možda da prestane (toliko) razmišljati ako mu ne ide?
  • David Luiz, kao i većinom, skoro sav svoj dobar rad uništio je jednom većom glupošću.
  • Pedro i Willian puno su pomagali u obrani, a Jorginho izgleda obrambeno vrlo taktički zrelo – često se nalazi na pravoj poziciji za prekid protivničkog napada.
  • Kovačić je unio nešto više mira u vezni red, ali koliko god Barkleyu nekad fali mekoće i finoće, toliko Mateu fali dobar udarac. Naprosto mora bolje u tom segmentu, ne sjećam se da je cijele ove sezone uputio više od 2-3 opasna udarca protivniku.
  • Hazardu se pripisuje asistencija za Moratin drugi pogodak, ali je to više bio rezultat zbunjenosti i “šume noga” u protivničkom 16-ercu te Moratinog preciznog završetka. Sjajno je ostvariti uvjerljivu pobjedu, bez da Hazard mora napraviti pola toga sam.
  • Alonso je također upisao asistenciju, ali najveću zaslugu, osim Pedra, ima Morata koji je pametno propustio loptu svome sunarodnjaku. Bekovi nam u napadu opet izgledaju jako prosječno, što više ide Alonsa jer Azpi ipak više pridonosi u oduzimanju lopte protivniku.

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka