Prognoze za sezonu 18/19

Prognoze za sezonu 18/19
01 studenoga 08:22 2018

Prije 2 tjedna smo tražili od Vas da prognozirate krajnje ishode za Chelsea u svim natjecanjima ove sezone. Ajmo prvo pogledat kakav plasman u Premier ligi predviđate.

Glasovi su skoro jednako raspodjeljeni između toga da osvajamo ligu i da se bez uspijeha borimo za naslov, a ova potonja opcija ipak odnosi pobjedu. Zanimljivo da nitko ne misli da ćemo završiti izvan top 4, pokazatelj da je Sarri već na jako dobrom putu.

Nastavljamo s kupovima, FA i Carabao, gdje su opet glasovi dosta slično podijeljeni. Najviše vas smatra da ćemo osvojiti jedan od njih, dok nešto manje vas očekuje da idemo daleko, ali ne osvajamo nijedan. Ostatak glasova je podjednako raspodijeljen na opcije da osvajamo oba ili da ispadamo rano.

Kod Europske lige već imamo dosta drugačiju raspodjelu. Čak 78% vas prognozira da je osvajamo, a samo 2% da ispadamo rano. Što je ustvari i očekivano, s obzirom na konkurenciju u samom natjecanju. 

 

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka