Newcastle United FC 1-2 Chelsea Football Club FC (Kraj)

Newcastle United FC 1-2 Chelsea Football Club FC (Kraj)
26 kolovoza 18:47 2018

Chelsea se dugo mučio, pleo mrežu, dodavao se, teško dolazio do prilika… i malo što se događalo. Newcastle s druge strane loptu vidio nije, a kamoli stvorio priliku…

… a onda, u 75. minuti, isprobana taktika ulaska Alonsa u kazneni prostor je donijela ploda – još jedan iznuđeni jedanaesterac našeg španjolskog oružja kojeg je izvrsno izveo Eden Hazard.

Nedugo zatim izjednačio je Newcastle nakon što je Giroud očigledno nokautiran laktom u lice. Igrač ‘s laktom’ ubacio je loptu u peterac gdje su podjednako loše reagirali Luiz i Kepa.

Srećom, nismo se puno živcirali. Tko drugi nego OPET Alonso. Zašto taj lik ne igra napadača umjesto Morate? Šalu na stranu, njegov udarac slabijom nogom vjerojatno je išao van gola, a loptu je u mrežu skrenio ‘laktaš’ Yedlin. Karma.

  • Pedro se i dalje čini kao naš (po gol) najopasniji igrač. Morata uopće ne može do lopte, a kada ju dobije je eratičan i bezub. Hazard, s druge strane, zaista treba biti sebičniji…
  • Kovačić i Hazard nisu blistali kao u onih pola sata protiv Arsenala, ali su bili dosta dobri. Trebali su odigrati samo po 60 minuta, ali su ostali puno više, najvjerojatnije zbog rezultata. Hazard nije ni zamijenjen, a Kovačića je nakon gola zamjenio Barkley.
  • Prvi su u igru ušli Giroud (65′) i Willian (69′), umjesto Morate i Pedra.
  • Ma koliko je samo puta Hazard bio fauliran?!
  • Kovačić kao da preferira dodati prema sredini, koliko god Alonso lijevo bio slobodan…
  • Kakva bomba Rudigera!! Šteta.
  • Jorginho je veći dio utakmice imao više dodavanja nego cijela momčad Newcastlea. Nevjerojatno.
  • Preko 80% posjeda… to u životu nisam vidio. Teški Sarrismo.
  • Next up – Bournemouth kod kuće idući vikend.
  • Samo mi, Liverpool i Watford imamo sve 3 pobjede. Još nam se mogu priključiti Spursi koji sutra igraju protiv Uniteda.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka