Chelsea FC 0-2 Manchester United FC | OCJENE

Chelsea FC 0-2 Manchester United FC | OCJENE
19 veljače 14:26 2019

Još jedan razočaravujuć poraz, još jedan očajan set ocjena. Istina, nije bila potpuna blamaža (kao zadnjih par puta), pa je zato prosječna ocjena ekipe ‘tek’ -0.61, a ‘čak’ imamo dvojicu pozitivno ocijenjenih igrača:

Eden Hazard i N’Golo Kanté bili su naši jedini donekle raspoloženi igrači. Belgijac se čak izdigao iznad 1, što je sasvim dobra ocjena. Time je čak 12. put CheCro igrač utakmice ove sezone.

Četvero ‘manje loših’ igrača bilo je relativno blizu nuli. Higuaínu lopte nisu dolazile, a nije ništa sam napravio, tako da je posve zaslužio tako ‘neutralnu’ ocjenu, dok je sljedeći Zappacosta imao samo 8 minuta da nešto pokaže. Još su tu i zamijenjeni Pedro i Kovačić koji nisu sudjelovali u najgorem dijelu utakmice, onom završnom, kada je Chelsea ‘lovio’ rezultat i napravio jedno veliko debelo ništa.

Nešto lošiji (iznad -1) su bili Rüdiger, Willian i Kepa, a još gori (ispod -1) Luiz, Azpilicueta i Barkley. Sideshow je taman ušao u nekakvu formu, ali su ga presjekle ove nedavne katastrofe naše momčadi u kojima je itekako sudjelovao. Za kapetana je sve jasnije da ne može igrati ofenzivno, a za Barkleyja je sve jasnije da nema što raditi u ekipi, uopće.

I na dnu, naravno, Morata drugog dijela sezone – Marcos Alonso. Osobno sam protiv otkaza Sarriju i vjerujem da je onaj tip trenera kojemu treba vrijeme da uigra svoj stroj, ali njegova odluka da i dalje igra Alonso umjesto Emersona mi je definitivno najmanje jasna i uvjerljivo najiritantnija od svih… Uz onu da CHO grije klupu Pedru i Willianu.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka