Chelsea FC 3-0 West Ham United FC | OCJENE

Chelsea FC 3-0 West Ham United FC | OCJENE
22 prosinca 17:20 2020

Chelsea je nakon dva uzastopna poraza napokon došao do pobjede i prekinuo crni niz. Unatoč uvjerljivom rezultatu, sam nastup to baš i nije bio. Plavci su se veći dio utakmice mučili, vodili zahvaljujući golom Thiaga Silve nakon kornera i praktički samo čekali da odlični gosti ne izjednače, a možda i preokrenu po receptu Wolvesa iz prethodnog kola. Srećom, to se ovog puta nije dogodilo i dva brza i s(p)retna gola Tammyja Abrahama zaključila su utakmicu.

Upravo dvoje strijelaca je, kao i obično, na vrhu liste ocjena. Thiago Silva (2.67) jučer po prvi put u dugo vremena nije bio kapetan s obzirom na start i Azpilicuete i Jorginha, a osvojio je svoju prvu CheCro titulu igrača utakmice i u ukupnom pokretku se na prvom mjestu izjednačio s Mendyjem! O Monstro. Tammy Abraham (1.91) je možda čak i prvi dvostruki strijelac koji nije uspio doseći 2.0+ ocjenu, što valjda sve govori o kvaliteti njegovih golova i ostatku nastupa. Ali neka, on makar trenutno zabija, za razliku od Time Wernera (-0.29) koji je upravo ostvario svoju treću uzastopnu negativnu ocjenu i po prvi put se po ukupnoj ocjeni za sezonu spustio ispod 1.0… Je li vrijeme za odmor?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka