Chelsea FC 0-1 Manchester City FC (Poluvrijeme)

Chelsea FC 0-1 Manchester City FC (Poluvrijeme)
05 kolovoza 16:49 2018

Chelsea na poluvremenu relativno zasluženo gubi, iako je počeo puno bolje igrati pri kraju poluvremena. Ulazak u utakmicu bio je slab te je City potpuno dominirao i lagano zabio već u 11. minuti preko Aguera. Čini se da je Sarrijeva ekipa ipak nedovoljno uigrana da kvalitetnije zauzme posjed protiv Cityja koji je u tome ‘mašina’. Bilo je i dobrih akcija, ali stalno je nedostajao kvalitetan zadnji pas ili ikakav udarac.

Morata opet loš, Hudson-Odoi opet izvrstan. Od ostalih se za sada ističe i Barkley odličnom igrom u sredini terena.

Nastavimo li ovako ‘rasti’ kroz utakmicu, moglo bi se ovo okrenuti. Na klupi kao puška zapet čeka povratnik Willian. Idemo!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka