Koga prodati?

Koga prodati?
02 svibnja 23:52 2018

Sezona nije gotova, ali iako smo poodmakli od onih vremena, od onih godina kad smo s radošću čekali prijelazni rok, nakon ovakve sezone ćemo ga ipak svi jedva čekati. Barem da malo odmorimo i ponadamo se boljemu.

No, da bismo dobro kupovali, moramo i dobro prodavati. Ne samo radi novca, nego jer smo nakrcani (prosječnim) igračima uzduž i poprijeko, u prvoj momčadi, a pogotovo na klupi. Pa, krenimo redom…

Među stativama nema potrebe za intervencijom (Thibo, nadam se da ovo ne shvaćaš doslovno!)

U obrani imamo dosta neiskusnih i nedokazanih igrača no neke stvari su manje lošije od drugih. Recimo da lijeva strana dolaskom mladog i perspektivnog Emersona koji je pokazao neke znakove da može biti ono što trebamo, uz nelošega Alonsa, ne izgleda loše kao što izgleda desna strana, a tamo je ipak Moses više “naš” nego Zappa. Također, prostora za novog, dobrog, možda i iskusnijeg stopera ima ako netko od dvojca Luiz – Cahill ode, što sudeći i po ovoj sezoni i po njihovim godinama ne bi bilo loše.

Dakle – Zappacosta, Cahill (ili Luiz ako je već preteško pozdraviti se s kapetanom)

U veznom redu je najveći cirkus. Drinkwater i Bakayoko nisu dovoljno dobri, a mala je vjerojatnost da će Francuz to i postati. Fabregas isto ne igra na potrebnoj razini, ali nasuprot spomenutog dvojca, Cesc je Andrea Pirlo iz najboljih dana.

Bye bye Drinkwater, ili Bakayoko ako nitko ne želi Engleza.

U napadu dolaskom Girouda i nemamo lošu situaciju, a centralni napadači su ionako svi preskupi za ono što pružaju (što i sami osjećamo na vlastitoj koži). Ipak, bilo bi poželjno osvježiti krilne pozicije. Pedro ulazi u pozne godine, a Willian nam je sigurno vrjedniji – što zbog kvaliteta, što zbog njegovog staža i stava u klubu.

Gracias por todo, Pedro!

Bit će vremena i za analize koga dovesti, čime pojačati ovu momčad, ali sada više nego ikada potrebno nam je da kvalitetno prodamo igrače koje smo nakupljali u momčadi panično, neplanski, kao vjerojatno zadnje opcije na listi transfera (Contea, Marine, Emenala ili nekog trećeg).

SALE 50% OFF!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka