Zna li Pochettino što da radi s Mudrikom?

Zna li Pochettino što da radi s Mudrikom?
15 siječnja 19:02 2024

Chelsea je u subotu uspio pobijediti Fulham 1-0, ali još uvijek su tu pitanja na koja bi trener Mauricio Pochettino trebao odgovoriti.

Bila je to Chelseajeva treća pobjeda zaredom u Premier ligi, tako da se stvari ipak popravljaju na Stamford Bridgeu.

Ipak, Levi Colwill još uvijek igra kao lijevi bek, dok Mihajlo Mudrik (koji je plaćen 89 milijuna funti prema BBC-u) nije ušao u igru ni s klupe.

U ovom trenutku se čini da Mauricio Pochettino zapravo ne zna što da radi s njim.

Mudrik se definitivno popravio u usporedbi s prošlom sezonom, kada 23-godišnji Ukrajinac nije uspio zabiti nijedan gol za Chelsea.

Ipak, ove sezone Mudrik je zabio četiri gola, uključujući gol koji je pomogao Chelseaju doći do polufinala Carabao kupa.

Možda želite više od igrača koji je plaćen skoro 90 milijuna funti, ali njegova forma u zadnje vrijeme je bila pristojna. Ipak, još uvijek se nije ustalio u prvom sastavu, a Pochettino je u subotu odlučio uvesti Chilwella (koji je primarno lijevi bek)  kada je iz igre vadio Sterlinga.

Na kraju krajeva, još uvijek nije potpuno jasno gdje se Mudrik nalazi u trenerovim planovima.

Svakako će biti zanimljivo pratit što će Pochettino raditi s Mudrikom u sljedećih nekoliko utakmica.

Uz Chilwella koji se vraća na teren nakon ozljede, to je još jedna opcija na lijevoj strani za Pochettina. To možda nije nešto što Chelseajevi navijači žele vidjeti, ali je nešto što je Pochettino koristio ove sezone, uključujući i utakmicu protiv Fulhama u subotu, čak i kada je prirodnija opcija poput Mudrika bila dostupna.

Ako se to nastavi događati i sljedećih nekoliko tjedana, morat će se dovesti u pitanje Pochettinov plan za Ukrajinca.

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Bagi Arežina

Vidi Više Članaka