Najava utakmice: Swansea City AFC – Chelsea FC

Najava utakmice: Swansea City AFC – Chelsea FC
28 travnja 15:49 2018

Chelsea nastavlja svoju borbu s vjetrenjačama – Liverpool je kiksao, pobjeda protiv njih u narednom kolu donosi nam bodovno izjednačenje, ali samo ako pobijedimo i danas. Ipak, čak i tad bi Liverpool u zadnje kolo ušao s velikom prednosti jer trenutno imaju +18 gol razliku u odnosu na nas, a protivnik im je Brighton.

18:30 – SportKlub 1

Kao i često u prošlosti, imali smo sve na pladnju i u svojim rukama – plasman u Ligu prvaka uopće na kraju objektivno i nije neki pothvat, uzevši u obzir koliko su kiksali Spursi i Redsi, a Chelsea nas svejedno ostavlja na rubu fotelja do zadnjeg kola. No, to je nogomet, zar ne?

Utakmicu bi trebali početi Giroud i Emerson, budući da su puno pokazali proteklih tjedana, a Alonso ionako služi zadnju utakmicu kazne. Veće pitanje je – hoće li Conte opet pružiti i Morati priliku uz Girouda, ili će Willian zauzeti to mjesto u momčadi? Ili pak Pedro? Willian bi ipak tu bio najbolji odabir, uzevši u obzir njegov drugi dio sezone.

Bakayoko je igrao dovoljno minuta u zadnje vrijeme i mogao bi zauzeti mjesto u veznome redu, na žalost ili na sreću prisutnih. Sjećate li se zadnji put kad je Chelsea imao jak vezni red? Da, ni mi…

Swansea drži 17. mjesto tablice i ako budemo „pravi“ (što god to značilo ove sezone) ne bismo trebali imati problema.

Kako bilo, (skoro pa uzaludna) borba za Ligom prvaka se nastavlja, ne preostaje nam ništa drugo nego dobro pripremiti želuce na ono što nam slijedi, jer nada u ovim okolnostima može biti opasna stvar.

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka