Chelsea FC 4-1 Sheffield United FC | OCJENE

Chelsea FC 4-1 Sheffield United FC | OCJENE
08 studenoga 13:57 2020

Još jedna odlična utakmica i uvjerljiva pobjeda naših. Očekivano i zasluženo zelen ocjene:

Po drugi put u 3 utakmice CheCro igrač utakmice je Hakim Ziyech (2.87) koji je sada već sigurno zacementirao svoje mjesto u prvom sastavu, ako je to uopće prije bilo upitno. Dvije asistencije i još bezbroj fantastičnih nabačaja i proigravanja. Wizard of London!

Thiago Silva (2.36) nikako do titule igrača utakmice, ovo mu je već 3. put ove sezone da je drugi. Ukupno je za ovu sezonu treći samo iza Chilwella i Mendyja, a to sve govori kakvu zaslugu nosi u preporodu naše obrane. Zapravo, sva naša pojačanja. Kakav smo mi posao ovo ljeto napravili…

Isti taj Chilwell (2.31) jedini je preostali odlično ocijenjeni igrač. Zabio je gol i imao još dva odlična šuta prema golu. Izgleda da smo dobili novog Alonsa, samo ovaj nije loš u obrani i trči 100 metara ispod 15 sekundi! Od ostalih vrijedi spomenuti Matea Kovačića (1.84) s vrlo dobrim nastupom u svom povratku u prvi sastav, te Mounta (0.98) koji jedini nije bio dobro ocijenjen. Nadajmo se da to znači da u sljedećoj utakmici starta Kova, a ne Mount ili Jorginho.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka