Hazard: “Engleska neće biti problem za Belgiju”

Hazard: “Engleska neće biti problem za Belgiju”
02 prosinca 17:23 2017

Nakon odlične igre u Chelseajevoj 3-1 pobjedi protiv Newcastlea, Belgijac je komentirao igranje protiv Engleske sljedećeg ljeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Reprezentacija Belgije, za koju igra Hazard, igrat će protiv Tri lava u Rusiji 2018. godine, a u skupini ih još očekuju Tunis i Panama.

Eden Hazard se našalio da prijetnja momčadi Garetha Southgatea nije nešto što zabrinjava njegovu momčad.

Dok je davao intervju za Sky Sports nakon utakmice, Cesca Fabregasa su upitali o šansama Španjolske na što je odgovorio: “Nije loše.”

“Imamo dobru grupu, nadam se da ćemo proći i igrati protiv neke druge velike momčadi kao što će oni protiv Engleske,” dodao je pogledavši Hazarda.

Hazard je prekinuo suigrača izjavom: “Ne, za Belgiju je lagano. Nema problema.

“Zezam se, zezam se! Bit će to teška utakmica. Sve momčadi na Svjetskom prvenstvu zaslužuju biti tamo i to su vrhunske momčadi, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi,” dodao je Belgijac.

“Pričao sam s Garyjem Cahillom. Mislim da imamo dobru grupu i ta utakmica protiv Engleske će biti teška.”

“Ali to je Svjetsko prvenstvo, nikad ne znaš što se može dogoditi, vidjet ćemo.”

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka