SLUŽBENO: Terry potpisao za Aston Villu

SLUŽBENO: Terry potpisao za Aston Villu
03 srpnja 16:00 2017

Aston Villa je potpisala sada već bivšeg kapetana Chelseaja i Engleske, Johna Terryja.

Od kraja sezone i njegove posljednje utakmice za Chelsea, nekoliko momčadi iz Engleske i inozemstva su ušle u “potjeru” za centralnim braničem. Samo jedna od tih momčadi je pobjednik ove utrke, što je i službeno objavljeno od strane predsjednika Aston Ville, Tonyja Xia.

Terry je izjavio da je odbio nekoliko bogatijih ponuda iz Premier lige jer ne želi igrati protiv Chelseaja. Aston Villin poziv je prihvatio, iako financijski možda nije jedna od najboljih ponuda, ali postoji međusobno poštovanje između njega, trenera i predsjednika kluba.

“Drago mi je što sam došao u Aston Villu.”dodao je Terry.

“To je klub kojem sam se divio iz daleka dugi niz godina. Villa Park je jedan od najljepših stadiona u zemlji i tu je kvalitetna skupina igrača na čelu s iskusnim i uspješnim trenerom Steveom Bruceom.”

“Ne mogu dočekati početak sezone. Želim pomoći momčadi da napravimo nešto posebno ove godine.”

Od svog dolaska u klub kao mladi igrač 1995. godine iz West Hama, John Terry je postao jedan od najboljih obrambenih igrača svoje generacije. Postao je kapetan i vodio Plavce od 2004. do 2017. godine. Kapetan, vođa, legenda napušta Stamford Bridge i iza sebe ostavlja 717 nastupa, 67 golova i 17 trofeja.

Poznato je da će John Terry nositi broj 26 ove sezone.

Zbogom kapetane! Bilo da si na Villa Parku ili negdje drugdje, uvijek ćeš biti “Mr. Chelsea” za sve nas.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Marin Markotić

Vidi Više Članaka