TRANSFER NAGAĐANJA: Juventus neće blokirati transfer Sandra, Costa želi nazad u Atletico

TRANSFER NAGAĐANJA: Juventus neće blokirati transfer Sandra, Costa želi nazad u Atletico
23 lipnja 21:44 2017

Juventus je već odbio jednu izdašnu ponudu Chelseaja za lijevog beka Alexa Sandra, ali tvrde kako trenutno u rukama imaju odgovarajuću ponudu – iako nisu naglasili od kojeg kluba, svima je jasno.

Direktor Juventusa, Giuseppe Marotta, vrlo je otvoren i transparentan u vezi ponuda za svoje igrače, tako mu nije bio problem ni, poput najtiražnijeg tabloida, izvještavati nas o napretku u slučaju Alex Sandro.

“Dobili smo odgovarajuću ponudu”, rekao je.

“Nemamo namjeru nikoga prodati, ali ako je igrač odlučio otići, kao što nam se događalo proteklih godina, nećemo ga u tome sprječavati. Nećemo nikoga držati u klubu protiv njegove volje.”

“Trenutno nemamo takvu situaciju i nadamo se da nitko neće otići.”

Ipak, društvene mreže i brojni novinari tvrde kako se nešto “kuha” i da je Sandro spreman promijeniti klub, a gdje ima dima – ima i vatre. Iznos koji bi Chelsea platio za Brazilca, ako do transfera dođe, bit će veći od 60 milijuna funti.

S druge strane, naš Diego Costa već dugo važe i odlučuje gdje želi nastaviti svoju karijeru, a ovog puta Sky Sports izvještava o tome kako je napadač ipak odlučio vratiti se u Atletico.

Otegotne okolnosti su nekih 50 milijuna funti koje Chelsea želi za Španjolca, kao i to što ga Atletico može registrirati tek na zimu, zbog služenja kazne.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka