Chelsea intenzivira napore oko dovođenja Sandra i Bakayoka!

Chelsea intenzivira napore oko dovođenja Sandra i Bakayoka!
19 lipnja 14:38 2017

Prema Guardianu, Chelsea je spreman pojačati napore tijekom ovog tjedna i pokušati dovesti dvojac Sandro – Bakayoko. Naravno, pod „pojačati napore“ mislimo na povećati ponude za Juventusovog braniča i Monakovog veznjaka.

Nakon što su ponude od 40 i 50 milijuna eura odbijene, Chelsea je spreman promijeniti Juveovu odluku s preko 60 milijuna eura (točnije 62,5 milijuna).

Ostali izvori tvrde da je Alex Sandro spreman pristati na dvostruko veću plaću u Chelseaju, a predsjednik Juventusa Beppe Marotta, iako je nedavno priznao za talijanske medije da je odbio Chelseajevih 60 milijuna eura, nema ništa protiv njegovog odlaska. Juventus se već povezuje s potencijalnim zamjenama (Mendy iz Monaca), što predstavlja ozbiljnu priliku za Plavce.

Vidjeli smo da je potrebno vremena kako bi se igrači istaknuli na ovoj poziciji, za koju smo spremni platiti rekordne novce (što je 50 milijuna funti za Torresa u siječnju 2011.), ali isto tako, svima nam je jasno koliko je važna uloga krilnih igrača u Conteovoj 3-4-3 formaciji i ne možemo očekivati da će Marcos Alonso sam nositi lijevu stranu tijekom cijele sezone.

Alex Sandro je u Juventus došao 2015. godine za 27 milijuna eura. Prema toj računici Juve bi dobio oko 34 milijuna više nego što su ga platili Portu. Iako se ovih 60 milijuna eura čini nerealnim od strane Chelseaja, prema izvorima Roman Abramovič je osobno bio uključen u priču oko transfera brazilskog braniča.

Juventus u međuvremenu radi na novom ugovoru kako bi ga zadržali. Marrota je izjavio za talijanske medije:

„Ne znam što on misli o interesu drugih klubova, igrači su gospodari vlastitih sudbina. Ako mu ponude veće novce koji nisu logični za nas, onda Chelseajev potez pokazuje kako klub radi naporno na pojačanjima, dok je trener Antonio Conte na godišnjem odmoru.“

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka