TRANSFER NAGAĐANJA: Bakayoko i Sandro blizu dolaska; Matić blizu Uniteda?

TRANSFER NAGAĐANJA: Bakayoko i Sandro blizu dolaska; Matić blizu Uniteda?
26 lipnja 23:48 2017

Činilo se kako je Chelsea polako ušao u prijelazni rok, ali ipak je to bilo samo zatišje pred buru.

Najveća vijest je da velik broj relevantnih medija, uključujući i talijanski Sky, tvrde kako su Alex Sandro, Juventus i Chelsea blizu dogovora o prelasku Brazilca na Stamford Bridge za svotu između 60 i 70 milijuna eura. Bio bi to ogroman posao, Sandro je jedan od najboljih bekova današnjice i bit će napeto i nervozno među našim navijačima sve dok ga ne vidimo u plavome dresu.

Nešto izvjesnije i očekivanije je da će Bakayoko, koji je imao dobru sezonu u Monacu, uskoro postati igračem Chelseaja, a cijena će biti 40 milijuna eura.

Ono što se mnogim navijačima Chelseaja i neće svidjeti, a neki će barem biti skeptični, glasine su o prelasku Nemanje Matića u Manchester United, koje ipak tek odnedavno kolaju žutilom, tako da ih još uvijek treba uzeti sa malom zadrškom.

Svima je poznato koliko Jose Mourinho cijeni veznjaka, a Matić, iako nije bio najvažniji igrač u našim pohodima na ligaške naslove, uvelike je pridonio u oba navrata. Pitanje je tko ga može dostojno zamijeniti.

Ipak, naši rivali nam nude za Srbina, kako se piše, 40 milijuna funti, što je vrlo dobra cijena za igrača koji uskoro puni 29 godina i koji sigurno nije jedan od stožernih igrača te će uskoro ući u pozne godine.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka