UDARNE VIJESTI: Pulišić potpisao za Chelsea!

UDARNE VIJESTI: Pulišić potpisao za Chelsea!
02 siječnja 10:58 2019

Christian Pulišić, 20-godišnji igrač Borussije Dortmund, od ovoga ljeta to više neće biti, odnosno Dortmund će zamijeniti Londonom! 

Nagađalo se, pisalo se svašta proteklih nekoliko dana o ovome transferu, a sada je sve službeno. Njemački je klub potvrdio dogovor s Chelseajem na svojim stranicama i tako je mladi Amerikanac hrvatskih korijena ostvario svoj san – igranje u Premier ligi. Radi se o transferu vrijednom čak 64 milijuna € (~58 milijuna £), no Pulišić neće istog trenutka preći u redove Plavaca, već će odraditi posudbu u Borussiji do kraja ove sezone.
Pulišić je ofenzivac, može čak igrati i na poziciji polušpice, no za očekivati je da će igrati na krilu kao što je to činio većinu vremena u Bundesligi. Radi se o mladom i talentiranom nogometašu visokom samo 173 cm kojega krase brzina i dobar dribling. Ovu sezonu, bitno je naglasiti, nije bio standardan u postavi Borussije Dortmund i većina navijača tog kluba jako je zadovoljna ostvarenim transferom jer, ruku na srce, radi se o nebrušenom i nedokazanom dijamantu pa je plaćena svota priličan rizik. Podsjetimo, već na ljeto se spominjao njegov odlazak u Englesku, tada je Liverpool bio favorit za njegovo dovođenje, no Chelsea je ove zime napokon “pokazao zube” i “odriješio kesu”.

Nadajmo se da će se unatoč poprilično visokoj otkupnoj cijeni, Pulišić po dolasku ubrzo snaći u Chelseaju i postati jedan od stožernih igrača kluba. Također, nadajmo se da ovo nije nagovještaj Hazardovog odlaska na ljeto…

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka