SLUŽBENO: Frank Lampard vraća se kući!

SLUŽBENO: Frank Lampard vraća se kući!
04 srpnja 10:36 2019

Napokon je službeno, možda i najveća klupska legenda vraća se na Stamford Bridge, Frank Lampard novi je trener Chelseaja!

Vjerojatno i najbolje riješenje u nastaloj situaciji, klub će pokušati uz Lamparda i Čecha približiti naše mladiće iz akademije i diljem svijeta prvoj momčadi.

Ugovor je, kao što to i inače bude s našim trenerima, potpisan na tri godine.

Nadajmo se kako će i ovako neiskusan dobiti pravu priliku stasati s klubom te da će uprava imati pregršt strpljenja.

Dobrodošao natrag, legendo!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka