Portal Udruge Chelsea Croatia ponovno u pogonu!

Portal Udruge Chelsea Croatia ponovno u pogonu!
19 lipnja 20:05 2017

Nakon malo duže pauze koja je potrajala nekoliko mjeseci Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska s ponosom vam predstavlja novi, redizajnirani i moderniji portal.

Od svog osnutka Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska uvijek je težila napretku i osiguravanju samo najboljeg svojim članovima i članicama. Lansiran 2014. godine po prvi put u internetska bespuća, portal je bio jedan veliki korak ka poboljšanju iskustva Chelseajevih navijača i navijačica diljem Hrvatske i regije pri informiranju o svom omiljenom klubu.

Vrijeme je prolazilo, a portal je od te 2014. doživio mnoge promjene i konstantno se poboljšavao, međutim došlo je vrijeme kad zbog tehničkih ograničenja to više nije bilo moguće. Tad smo prelomili i donijeli odluku – idemo u novi projekt!

Da to ne bi bila samo puka demagogija i da ne bi zvučalo kao većina predizbornih obećanja političara koja se nikad ne ostvare – vrijedni volonteri Udruge zasukali su rukave i bacili se na posao. Prvi korak u novom projektu za ovu grupicu entuzijasta bilo je utvrđivanje stvarnih potreba naših čitatelja/ica. Kad smo postigli konsenzus oko toga bili smo spremni na konceptualizaciju konačnog izgleda i tome pripadajući ‘dirty work’. Sljedećih nekoliko mjeseci napornog rada i odvajanja velike količine vremena dovelo je do ovoga što danas vidite – modernijeg, jednostavnijeg i funkcionalnijeg portala Udruge putem kojeg će iskustvo pregledavanja i čitanja najnovijih vijesti o omiljenom klubu postati istinski užitak.

Kao i kod svakog svježeg početka i kod ovog će nam trebati malo da se zagrijemo, zato vas unaprijed molimo da nam oprostite trenutni manjak objava, ali nastavite nas pratiti i obećajemo vam da ćemo se brzo uigrati i kod nas ćete i dalje biti u mogućnosti pratiti najrelevantnije i najsvježije vijesti o Chelseaju.

TKO SMO MI? – Saznaj OVDJE!

KAKO SE UČLANITI? – Saznaj OVDJE!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka