Willian „pobrisao“ Contea sa slike slavlja!

Willian „pobrisao“ Contea sa slike slavlja!
20 svibnja 22:36 2018

Dugogodišnji „mezimac“ mnogih naših navijača, Willian, očito nije baš zadovoljan u klubu. Naime, nedavno je u intervjuu na pitanje što misli o Conteu dao odgovor: „Želite li stvarno to čuti?“, a slično se ponovilo i nakon osvojenog finala.

Willian je preko Contea stavio sličice trofeja kako se naš trener ne bi vidio. Upravo nakon osvojenog trofeja. Malo neukusno? Malo više. Iako je igrao tek otprilike 5 minuta u finalu, Brazilac je ovo mogao riješiti puno ljepše, ali kako se sad čini, bit će – ili on, ili Conte. Na kraju krajeva, možda se klub riješi obojice.

Je li Willian toliko vrijedan klubu? Jedina prava sezona koju je imao bila je ona kad je bio najbolji među vrlo lošima, apokaliptične sezone 2015-16. Sve ostalo bilo je… pa, upravo kako se to i manifestiralo, a to je nedovoljno da bude stalno u prvoj momčadi, uz par mjeseca bljeskova, kao ove godine oko utakmice s Barcelonom.

Iako ga je dobro imati kao plan B, ne bih puno dvojio na mjestu uprave ako na stol dođe dobra ponuda, unatoč tome što je bio vrijedan igrač sve ove godine. Jasno je da mu je prekipjelo čekati na klupi, a ni godine nisu na njegovoj strani. Što vi mislite?

Jeste li za prodaju Williana ako dođe dobra ponuda?

View Results

Loading ... Loading ...
  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka