SLUŽBENO: John Terry napušta Chelsea!

SLUŽBENO: John Terry napušta Chelsea!
17 travnja 21:37 2017

Ono što se već dugo nagađalo danas je dobilo i službenu potvrdu – John Terry i Chelsea zajednički su odlučili kako je ovo našem kapetanu zadnja sezona u klubu.

Legendarni kapetan pun je osjećaja i hvale za sve što mu je klub dao: “Nakon 22 godine ne postoje riječi kojima mogu dovoljno zahvaliti svima za ono što sam doživio u ovome klubu – navijačima, trenerima, suigračima i upravi.”

“Uskoro ću odlučiti o sljedećem koraku moje karijere, sada sam samo usredotočen na to da pomognem momčadi u osvajanju trofeja. Također, u nadolazećim tjednima bit će još prilika da progovorim naširoko o svome odlasku.”

“Uvijek sam htio otići u pravo vrijeme i na pravi način. Imam osjećaj da je to sada, na kraju ove sezone. I dalje mogu ponuditi puno na terenu, ali u klubu poput Chelseaja moje prilike će biti ograničene. Naravno – ja ću uvijek biti ‘Blue’ i više od svega želim završiti ovu sezonu s još trofeja.”

“Na kraju, nema riječi koje mogu opisati moju zahvalnost našim navijačima. Iz dubine svoga srca želio bih zahvaliti svakome od vas za vašu ljubav i podršku. Značite mi sve na svijetu i sve što smo osvojili kroz ove godine, osvojili smo s vama. Nikad neću zaboraviti ovo putovanje, hvala vam za sve!”

Johne, i ti si nama sve na svijetu, i ni mi tebi ne možemo dovoljno zahvaliti za ono što si nam dao kroz svoje dvije dekade igranja. U cijeloj našoj povijesti ne postoji igrač kojeg možemo toliko poistovjetiti s klubom, koliko tebe. Ali, kao što i sam kažeš, bit će prilika do kraja sezone za više riječi zahvale i više slavlja tvoje velike karijere.

Idemo završiti ovo putovanje s velikim Johnom Terryjem kako treba, idemo dokrajčiti ovu sezonu u stilu! Nadajmo se da će ovo igračima dati dodatan vjetar u leđa i da Terry može, po zadnji put, odvesti svoje plave trupe u bitku, kako samo on zna, do pobjede i dostojnog ispraćaja ovakve veličine.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Nino Črljenec

Vidi Više Članaka