Manchester City FC 1:0 Chelsea FC | OCJENE

Manchester City FC 1:0 Chelsea FC  | OCJENE
21 travnja 12:11 2024

Još jedna teška noć je iza nas. Svi smo sanjali Jacksonove prilike pa i ne čudi da je on najlošije ocjenjeni igrač. Jedini još u negativi je Noni Madueke dok su ostali uspjeli doći do pozitivne ocjene. Najbolji je opet Cole Palmer s velikih 2,44. Slijede ga defanzivci, Caicedo, Silva, Gusto i Chalobah.

Na ukupnoj tablici Palmer je uvjerljivo ispred svih, čak četiri desetinke ocjene ispred sljedećeg Petrovića koji je jučer imao nekoliko dobrih obrana i nastavlja varirati između vrlo visokih i vrlo niskih ocjena. Malo Gusto niže odlične ocjene i treći je igrač iznad 1. Blizu toga je i Thiago Silva koji je odličnom predstavom jučer došao do 0.99 na ukupnoj tablici. Nicolas Jackson je jučerašnjim minusom itekako pokvario svoju ukupnu brojku i sada je ostao samo iznad Badiashilea i Broje koji već dugo nije u pogonu.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka