Chelsea FC 0:0 Liverpool FC (10:11) | KRAJ

Chelsea FC 0:0 Liverpool FC (10:11) | KRAJ
27 veljače 20:29 2022

Već u uvodnim minutama smo imali veliku priliku koju je propustio Pulisic, točnije, obranio mu je Kelleher. Prvo poluvrijeme igralo se u ubitačnom tempu, Liverpool je imao nešto veći posjed, a mi smo opasno prijetili iz kontre. Igralo se od jednog do drugog šesnaesterca, najbolju priliku Redsi su imali u 30. minuti kad je Mendy nevjerjatno obranio čistu šansu Manea koju smo svi vidjeli u golu. Pred kraj poluvremena Mount je promašio još jednu našu ogromnu priliku, možda i bolju od one Pulisiceve na početku.

Da ovo nije dan Masona Mounta dokazalo se odmah na početku drugog poluvremena, Mount je opet izbačen u 1 na 1 situaciju, Kelleher je svladan, ali vratnica je spasila Crvene.

Poslije tri mjeseca pauze vratio nam se jedan iznimno bitan igrač, Reece James ušao je u 57. minuti

U 67. minuti Matip je poslao loptu u mrežu nakon slobodnog udarca, ali VAR snimka je pokazala da je Van Dijk, koji je spriječio Jamesa da dođe do lopte, bio u zaleđu i gol je poništen. Liverpool je bio bolji cijelo drugo poluvrijeme. Osim VAR-a, jednom nas je spasio Silva, a više puta Mendy. Mi smo se fokusirali na prijetnje iz kontri, ali i njihov golman je bio na razini.

Ponajprije zahvaljujući golmanima nakon devedeset minuta nije bilo pogodaka, iako ih je trebalo biti na obje strane.

U produžecima smo mi imali više snage i držali loptu gotovo cijelo vrijeme. Dvaput je Tuchel proslavio gol i otrčao do London Eyea, ali sudačka zastavica ga je dvaput vraćala.

U raspucavanju s bijele točke, pucala su sva dvadeset i dvojica igrača i promašio je samo onaj koji je zbog penala i ušao, Kepa!

Nogomet je užasan!

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka