Sheffield United FC 2-2 Chelsea FC | KRAJ

Sheffield United FC 2-2 Chelsea FC | KRAJ
07 travnja 20:26 2024

Uspjeli smo odspavati koju noć nakon one lude završnice u četvrtak protiv Uniteda i danas smo došli u goste zadnjem i već prežaljenom Sheffieldu.

Thiago Silva je prvi put poslije dva mjeseca uvršten u prvu postavu i već nakon 10 minuta je bio strijelac. Gallagher je ubacio iz kornera jednu nisku loptu, nitko nije ispratio Silvu koji je pogodio za rano vodstvo.

Nakon gola smo stali, Sheffield je bio bolja momčad, krenuli su po gol i nakon dvije propuštene prilike, naša porazna obrana je opet pokazala svoje nesposobnosti, nije se iskazao ni Petrović koji je primio gol u bliži kut i opet smo ispustili vodstvo.

Malo toga smo kreirali i u drugom poluvremenu, čak su Oštrice bile opasnije, ali onda je Madueke dočekao svoju situaciju u 65. minuti. Uzeli smo loptu na sredinu, Palmer je učio da je Madueke ostao 1 na 1 sa svojim čuvarom, gurnuo mu loptu u prostor i Madueke je sjajno opalio za novo vodstvo Chelseaja.

Nažalost, nismo izdržali. Opet su naše slabosti izašle na vidjelo. Sheffield je bio uporan, naša obrana opet ne zna šta radi i u sudačkoj nadoknadi domaćini dolaze do zasluženog boda. Opet primamo dva gola od ekipe protiv koje se to ne smije događati.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka