Chelsea FC 2-2 Burnley FC | OCJENE

Chelsea FC 2-2 Burnley FC | OCJENE
01 travnja 14:20 2024

Na iznenađenje nikome – ništa se nije promijenilo. Dopustili smo jednoj od najgorih momčadi lige da nam se ne jednom nego dvaput vraća na našem terenu i to s igračem manje.

Je li ovo dno? Ili nas dno još čeka?

Jadni Cole Palmer (2.76). U kakvoj on ekipi igra. Ovo mu je 3. utakmica za redom da je igrač utakmice, što mu je prvi put ove sezone (i ikome drugome, podrazumijeva se). Također mu je to 3. ocjena 2.7x za redom. Gdje bi mi bili bez njega… U ovoj utakmici, na primjer, bismo bez njegova 2 gola vjerojatno i izgubili.

Osim njega dobar je bio samo Gusto (1.40) koji se polako profilira u TOP 3 naša igrača ove sezone. Nisu loši bili ni Enzo (0.85) koji je imao nekoliko odličnih dugih lopti te Mudrik (0.81) koji je izborio jedanaesterac. Iznad nule su još samo konzistentno solidni Caicedo (0.40) te zamjena Sterling (0.40) koji je odlično asistirao Palmeru za pobjednički drugi pogodak.

Apsolutno su nas razočarali stoperi iz Monaca. Njih dvoje su najgore ocijenjeni s očajnih -1.40 (Disasi) i -1.80 (Badiashile). Ipak, od njih nismo ni očekivali bolje, ali od 3. najgoreg, Petrovića (-0.90) jesmo. Njegov je kiks zaslužan za gubitak ova 2 boda, ali je zanimljivo koliko se to rijetko spominje… Da se ovo dogodilo Sánchezu, razapeli bi ga.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka