Manchester City FC 1-1 Chelsea FC | KRAJ

Manchester City FC 1-1 Chelsea FC | KRAJ
17 veljače 20:29 2024

Malo je momčadi koje na Etihad ne dolaze kao janjad na klanje, ali mi smo danas izašli vrlo dobro i hrabro. Gallagher i Palmer su vukli konce i imali neke sjajne lopte. Palmer je jednu sjajnu loptu u prostor gurnuo za Gusta koji je onda u stopostotnu šansu doveo Jacksona koji je loše primio loptu pa mu je onda Ederson obranio udarac.

City je imao šansu Haalanda glavom u 12. minuti, ali je srećom Norvežanin promašio gol. Osim toga praktički do sudačke nadoknade City nije imao izglednu priliku i izgledali smo kao bolja momčad. To smo i pokazali u 42. minuti kada je u kontri Jackson fantastično isprve uposlio Sterlinga, bivši Građanin izbacio je driblingom Walkera i sjajno pogodio za vodstvo Chelseaja na poluvremenu.

Očekivano je krenuo Cityu u nalet od početka nastavka, ali mi smo imali prvu veliku priliku, ali je Ederson dvaput spasio City, prvo brani Sterlingu iz blizine, a onda i Chilwellu. City je furiozno krenuo po izjednačenje i par puta nas je sreća pomazila da ne primimo gol.

Sreća nas ipak nije pomazila u 82. minuti kada je nakon flipera lopta došla do Rodrija koji puca i lopta se odbija od Disasija i završava u mreži Petrovića za zaslužno izjednačenje Cityja.

Odlično prvo poluvrijeme, dobar početak drugog, ali nismo uspjeli zabiti drugi i City je onda stezao obruč i tražio izjednačenje te ga i našao desetak minuta prije kraja. U svakom slučaju, izvukli smo bod protiv moćnog protivnika na njihovom terenu i pozitivan niz se nastavlja.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka